SivoMixx® is een zeer effectief microbiotisch voedingssupplement voor mens en dier

Gezond op natuurlijke wijze

*Stress, antibiotica of dieet kunnen darm- en spijsverteringsproblemen veroorzaken. SivoMixx® helpt het evenwicht van de darmflora te herstellen met meer dan 200 miljard levende en actieve bacteriën van 8 specifieke bacteriestammen, vooral na het stoppen met antibiotica. De ondersteuning van de darmflora kan echter ook nuttig zijn in geval van een maag-darminfectie, diarree, winderigheid of allergieën.

Een gezonde darmflora maakt je beter bestand tegen infecties. Een goede darmflora en een gezond darmslijmvlies ondersteunen de spijsvertering en zijn belangrijk als mechanische barrière. Deze zogenaamde darmbarrière heeft tot taak schadelijke kiemen en virussen te onderdrukken. Dit maakt het moeilijker voor ziekteverwekkers om zich aan de darmwand te hechten of zelfs de bloedbaan binnen te dringen.

sivomixx

Waarom SivoMixx™?

01.

Bacteriën

SivoMixx® is een mengsel van verschillende melkzuurbacteriën en bifidobacteriën die bijdragen tot het herstel van een evenwichtige darmflora.

03.

Koelketen

De koelketen wordt tijdens het hele productieproces in stand gehouden, waardoor de bacteriestammen in leven blijven.

02.

Een optimale darmwerking

De hoge bacterieconcentratie van 200 miljard bacteriën per zakje zorgt voor een optimale kolonisatie en werking in de darm.

 

04.

Allergeenvrij

SivoMixx™ is allergeenvrij en bevat geen gluten of andere allergenen.

Onze SivoMixx™ producten

SivoMixx® zakjes met 200 miljard bacteriën

sivomixx 200

inhoud Inhoud

30 sachets à 1,5 g met 200 miljard bacteriën

ingredienten sivomixx Ingrediënten (per zakje)

Meer dan 200 miljard levende melkzuurbacteriën en bifidobacteriën, maltose. SivoMixx™ is allergeenvrij.

dosering sivomixx Dosering en toepassingsaanbeveling

Afhankelijk van het lichaamsgewicht is de aanbevolen dosering 1-2 sachets per dag. Los de inhoud van het zakje op in water of giet het over een koud gerecht voor onmiddellijke consumptie. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

opslag sivomixxOpslag

SivoMixx™ moet beschermd tegen licht in de koelkast worden bewaard (+2 – +8°C). Bij kamertemperatuur (max. 25°C) kan SivoMixx™ een week worden bewaard zonder het aantal bacteriën dat het bevat aan te tasten.

SivoMixx® 800 met 800 miljard bacteriën

sivomixx 800

inhoud Inhoud

14 zakjes met elk 800 miljard bacteriën – voor acute behandeling of grote dieren zoals paarden enz.

ingredienten sivomixx Ingrediënten (per zakje)

Meer dan 800 miljard levende melkzuurbacteriën en bifidobacteriën, maltose. SivoMixx™ is allergeenvrij.

 

dosering sivomixx Dosering en toepassingsaanbeveling

De capsule kan direct met of zonder koude vloeistof worden ingenomen of de inhoud van de capsule kan aan koude dranken of voedsel worden toegevoegd voor onmiddellijke consumptie. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

opslag sivomixxOpslag

SivoMixx™ moet beschermd tegen licht in de koelkast worden bewaard (+2 – +8°C). Bij kamertemperatuur (max. 25°C) kan SivoMixx™ een week worden bewaard zonder dat het aantal bacteriën dat het bevat wordt aangetast.

SivoMixx® Microcaps met 10 miljard bacteriën

sivomixx microcaps

inhoud Inhoud

30 capsules a 0,24 g met 10 miljard bacteriën (niet-gekoeld bewaren)

 

ingredienten sivomixx Ingrediënten (per zakje)

Mengsel van 10 miljard melkzuur- en bifidobacteriën, maltose. Capsule bestaande uit hydroxypropylmethylcellulose. Het product is allergeenvrij.

dosering sivomixx Dosering en toepassingsaanbeveling

De capsule kan direct met water worden ingenomen of de inhoud van de capsule kan aan koude dranken of voedsel worden toegevoegd voor onmiddellijke consumptie. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

opslag sivomixxOpslag

Dankzij de speciale verwerkingstechniek kunnen Sivomixx-capsules bij kamertemperatuur (tot 25°C) worden bewaard zonder dat het aantal bacteriën dat ze bevatten wordt aangetast.

FAQ

Veelgestelde vragen SivoMixx™

Is een overdosis SivoMixx™ gevaarlijk?

In zeer zeldzame gevallen kan een overdosering over een langere periode leiden tot ongewenste bijwerkingen zoals winderigheid en een opgeblazen gevoel. Onderbreek in dat geval de behandeling een paar dagen en ga pas verder met een lagere dosering als de bijwerkingen zijn verdwenen

Op welk tijdstip moet SivoMixx™ worden ingenomen?

Het wordt aanbevolen om SivoMixx™ ’s morgens op een lege maag in te nemen.

Hoe moet SivoMixx™ worden ingenomen?

De capsule kan direct met water worden ingenomen of de inhoud van de capsule kan aan koude dranken of voedsel worden toegevoegd voor onmiddellijke consumptie. Open het zakje en los de inhoud op in water (zonder koolzuur) of giet het over koud voedsel voor onmiddellijke consumptie.

Hoe lang moet SivoMixx™ worden ingenomen?

SivoMixx™ is een voedingssupplement en kan zo lang als gewenst worden ingenomen. Wij bevelen een kuur van ten minste 2 – 3 maanden aan. Volg echter altijd het advies van uw arts op.

Zijn er bijwerkingen bekend?

Nee, als u de doseringsaanbevelingen opvolgt, zijn er geen bijwerkingen bekend van het gebruik van SivoMixx™.

Bevat SivoMixx™ gluten of andere allergenen?

SivoMixx™ is gluten- en allergeenvrij.

Kan SivoMixx™ tijdens de zwangerschap worden ingenomen?

Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik van SivoMixx™ tijdens de zwangerschap. Raadpleeg echter een arts voordat u dit of een ander voedingssupplement tijdens de zwangerschap gebruikt.

Is voor SivoMixx™ een voorschrift nodig?

Nee, SivoMixx™ is een voedingssupplement en vereist geen voorschrift.

Hoe moet ik SivoMixx™ bewaren?

Het moet worden bewaard bij een temperatuur tussen 2-8 ° C. Bij kamertemperatuur (max. 25°C) kan SivoMixx™ een week worden bewaard zonder kwaliteitsverlies. Vermijd hoge opslagtemperaturen.

Kan SivoMixx™ buiten de koelkast worden bewaard?

Ja, SivoMixx™ kan tot een week buiten de koelkast bewaard worden zonder kwaliteitsverlies. Vermijd echter hoge opslagtemperaturen (> 25 °C).

sivomixx voor paarden
contact

Neem contact op

Wij nemen graag bestellingen aan per telefoon of per e-mail.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij al onze producten uitsluitend leveren aan dierenartspraktijken, artsenpraktijken en apotheken. Patiënten of eigenaren van huisdieren, vraag naar een specialist in uw praktijk of apotheek naar SivoMixx™!