CBDium 300 fullspectrum

19,90

Categorie:

Onze hoogwaardige fullspectrum CBD-oliën bieden wij aan in verschillende concentraties. De CBD-olie 300 van CBDium heeft een lichte uitwerking. Daarmee is de olie een perfecte olie om mee te beginnen bij lichte klachten. Wilt u een zwaardere concentratie dan bieden wij ook de CBDium 500 en CBDium 1000 aan. Al onze zuivere CBD-oliën voldoen aan de strengste Europese richtlijnen.

CBD oliën uit de fullspectrum lijn bevatten verschillende cannabinoïden die in de cannabisplant aanwezig zijn, waaronder CBD, CBG, CBC, CBDA, CBGA etc. Omdat deze extractie niet gefilterd wordt, blijft er een kleine hoeveelheid THC over. Alle hennepproducten moeten een THC-percentage bevatten dat lager is dan 0,05% om legaal te worden verkocht.  Omdat er nog een kleine percentage THC in ons product over blijft worden de cannabinoïden stoffen sneller opgenomen in ons lichaam dan dat er geen THC in zit.

Bent u op zoek naar de meest sterke en puurste CBD-olie? Maak dan gebruik van onze CBDium 1000 fullspectrum. Van de CBD-olie van CBDium wordt u niet high en het geeft geen bijwerkingen. Zo bent u in staat de olie zorgeloos ieder moment van de dag in te nemen.Ingrediënten:
- Organische pompoen olie
- Biologische gecertificeerde hennep extract
- THC 0,05%

Onze zuivere CBD-oliën bevatten geen toevoegingen, chemicaliën (kankerverwekkende stoffen), wassen of andere onzuiverheden.Maar waarom kiest u voor een Full Spectrum olie?
Door het lage percentage THC in de Full Spectrum olie worden de cannabinoïden stoffen sneller opgenomen in ons lichaam. Dit is de voornaamste reden om te kiezen voor een full spectrum olie. Wilt u liever geen THC? Maak dan gebruik van een van de CBD-oliën uit de Pure lijn.Hoe gebruikt u de zuivere CBD-olie van CBDium?
Breng de druppels onder de tong aan en wacht 2 minuten tot ze geabsorbeerd zijn, en slik ze dan door. Dit product is geen vervanging voor voedsel. Het dient als voedingssupplement.

Aanbevolen: 15 druppels / 5 druppels 3 x per dag / een dag = 60mg CBD

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CBDium 300 fullspectrum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *